facebook facebook
Agenda
<Tornar

Nou Curs de dibuix i pintura per adults.
Dia: 08/05/2013
Hora: De 19:00 a 21:00
Lloc: Sala d'actes del CERAP

Després de la bona acollida del primer Curs de dibuix i pintura per adults, aquest mes de maig n'iniciem un de nou, amb l'artista Queralt Osorio.

DURADA: 8 sessions de dues hores

HORARI: Dimecres de 19:00 a 21:00. Inici 8 de maig i finalització 26 de juny.

PROFESSORA: Queralt Osorio. 

PREU DEL CURS: 50 euros socis, 60 euros no socis

PROGRAMA:

SESSIÓ 1 --- 8 de MAIG. Presentació del curs. Propòsits i objectius: tècniques, temes, teoria del color i experimentació amb diferents estils pictòrics. Primer exercici: elaboració d'un cercle cromàtic amb acrílics i una escala gradual amb degradació de color.                                          

SESSIÓ 2 --- 15 de MAIG. Elaboració d'un bodegó de fruites amb tècnica acríl·lica i d'estil realista.    

SESSIÓ 3 --- 22 de MAIG. Escenografia a la sala (cadira, teles, llum...) Composició, perspectiva, encaix, volum i color. Posarem a la pràctica diferents procediments pictòrics amb pintura acrílica: veladura, impasto, espàtula i reserves.

SESSIÓ 4 --- 29 de MAIG. Paisatge al natural. Sortida a l’exterior per fer apunts ràpids amb diferents tècniques: creta, pastel, aquarel·la... Farem alguna fotografia per tal de poder realitzar un quadre amb un dels esbossos anteriors.

SESSIÓ 5 --- 5 de JUNY. Sortida a l’exterior per fer una sola pintura d’estil impressionista amb tècnica lliure. 

SESSIÓ 6 --- 12 de JUNY. Representació al natural. Treballarem el cos humà amb estil expressionista mitjançant la tècnica acrílica.

SESSIÓ 7 i 8 --- 19 i 26 de JUNY. Per concloure el curs i valorar el nivell assolit per cada alumne, dedicarem les dues jornades a realitzar una o varies obres amb la tècnica i estil desitjat per cada alumne

Us podeu apuntar clicant aquí baix i omplint les vostres dades, o bé a l'oficina del CERAP en horari d'oficina (de dilluns a divendres de 18:00 a 21:00)

Animeu-vos-hi!Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi