facebook facebook
Agenda
<Tornar

Trobada oberta a tots els socis i sòcies
Dia: 25/10/2013
Hora: 20:30
Lloc: CERAP

Tres anys després de les últimes eleccions a la Presidència del CERAP, i en exhaurir-se el mandat dels membres de la Junta Directiva de l’entitat, el pròxim divendres 29 de novembre celebrarem unes noves eleccions.

Després que l’actual President comuniqués als companys de la Junta Directiva la seva decisió de no presentar-se a la reelecció a la Presidència del CERAP pel període 2013-2016, es va prendre l’acord de convocar una trobada oberta a tots els socis i sòcies que es vulguin informar o vulguin participar en la formació d’una nova candidatura, aportant el seu compromís o simplement amb voluntat de manifestar la seva disponibilitat a col·laborar o sumar esforços amb l’objectiu de formar una nova Junta Directiva més àmplia, plural i participativa.

Aquesta reunió se celebrarà el pròxim divendres 25 d’octubre a dos quarts de nou del vespre a la nostra seu social. Hi haurà un pica-pica per als assistents en acabar la trobada.

Ens hi veiem!Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi