facebook facebook
Agenda
<Tornar

Sortida a les muntanyes de Prades
Dia: 16/03/2014
Hora: 08:00
Lloc: Sortida des del CERAP

Aquest mes de març, la sortida de la Secció de Muntanya serà el diumenge dia 16 i la farem per les muntanyes de Prades. Es tracta de la sortida que es va programar el mes de febrer i no es va fer degut al mal temps.
Sortirem de l'Arbolí i anirem direcció a Gallicant, després passarem per la cova del Cup i la cova Tosca. Durant gran part del recorregut gaudirem d'unes vistes fabuloses de la costa amb el mar de fons i per l'altre costat veurem Siurana amb el Montsant a darrera, i tot això barrejat amb els cingles i la vegetació de l'entorn.

El recorregut serà d'uns 9 o 10 kms i una duració d'unes quatre hores. L'hora de sortida és a les 8 del matí des del CERAP, i una mica puntuals per no tornar massa tard.
IMPORTANT: Les sortides de la Secció de Muntanya són de nivell mig si no s'especifica lo contrari. Cal venir amb roba i calçat adient per terrenys muntanyosos i un mínim de forma fisica.

Animeu-vos-hi!Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi