facebook facebook
Agenda
<Tornar

Presentació de Ràdio Terra - Jornada per la comunicació popular
Dia: 28/03/2014
Hora: 20:00
Lloc: Sala d'actes CERAP

Divendres 28  de març a les vuit del vespre, el CERAP acollirà la presentació de Ràdio Terra, un nou mitjà de comunicació radiofònic digital en català fet i dirigit als Països Catalans en el seu conjunt.

Es tracta d'un projecte de comunicació popular nascut a Reus que es mou en el marc del periodisme social i que vol enfocar la mirada cap a terrenys com l'economia social o els temes de debat col·lectiu, connectant les veus de les comarques i els territoris. Una ràdio autogestionada a la recerca de socis i col·laboradors que fa els primers passos com a associació, però amb l'anhel de convertir-se en una cooperativa en un futur. 

La presentació anirà a càrrec del periodista, historiador i politòleg Xavier Milian. Membre del Casal Despertaferro! i promotor i masover del portal PobleViu.cat, és un conegut activista dels moviments socials del Camp així com un dels impulsors de Ràdio Terra.

Un cop finalitzada la presentació, el Casal Popular La Calderera de Riudoms oferirà un sopar benèfic pel projecte Ràdio Terra amenitzat amb una sessió musical. A les 22h, no cal inscripció.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi