facebook facebook
Agenda
<Tornar

Presentació del llibre "Sis mans per a set pecats" de Lluís Aragonès, Robert Benaiges i Xavier Llauradó
Dia: 05/04/2014
Hora: 20:00
Lloc: Sala d'actes CERAP - Casa de Cultura

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i Arola editors es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre "Sis mans per a set pecats" de Lluís Aragonès i Delgado de Torres, Robert Benaiges Cervera i Xavier Llauradó i Pàmies.

Presentarà Marisol Virgili, filòloga i professora.

L’acte tindrà lloc el 5 d'abril, dissabte, a les vuit del vespre a la sala d'actes del CERAP.

Els Pecats Capitals, l’Avarícia, l’Enveja, la Gola, la Ira, la Luxúria, la Peresa i la Supèrbia són aquelles deleres desitjables amb excés. Els protagonistes d’aquests contes són culpables de pecar, de viure al marge d’un codi moral o intel·lectual, d’atemptar contra la solidaritat humana, de contradir les normes de l’ètica i la bona conducta. Pels creients, els Pecats Capitals porten a la condemnació eterna. Però, sense pecat, què seria de l’Art, de la Ciència o de la Poesia? Condemnem? Indultem? Qui som nosaltres per decidir-ho.

Aquest recull de contes és la conseqüència de l’amistat i la complicitat de tres persones agermanades a la Confraria dels Set Pecats. Segurament, el sopar, el vi del Priorat i del Montsant, la fresca i la llum d’una nit d’estiu, hi tenen molt a veure. Sens dubte, omplien el ?rmament d’estrelles.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi