facebook facebook
Agenda
<Tornar

Eugeni Perea presenta "Quadern d'interseccions" i "Amb pedres al ronyó"
Dia: 16/05/2014
Hora: 20:00
Lloc: Sala d'actes CERAP

El CERAP es complau a convidar-vos a la presentació de les dues novetats editorials de l'escriptor riudomenc Eugeni Perea.

'Amb pedres al ronyó' | Prix International de Littérature 2012 | Fondation Antonio Machado - Collioure

El pas de l'adolescència al món adult, en coincidència amb la transició política d'un país, fa obrir els ulls del jove que guaita a la vida com un cos a explorar, il·lusionat, generós i sensible. Però el trànsit sempre cobra peatge i els ronyons ho saben, que es contrauen davant la injustícia, el desamor, l'egoisme o la por -tot allò que el jove no coneix. Només el combat de la paraula i la creença en un món millor -filtres del ronyó- acaben salvant la vida i l'esperança.

'Quadern d'interseccions' | Viena Edicions

El plaer de la reflexió quotidiana en un nou dietari d'aquest escriptor i historiador de les terres tarragonines. La presentació del llibre anirà a càrrec de Joan Maria Pujals, exconseller de Cultura de la Generalitat.

Eugeni Perea Simón (Riudoms, 1953), escriptor i historiador. És doctor en Història Moderna per la Universitat de Barcelona (1998). Autor d'una vintena de llibres, entre obres de creació, geografia i història. En el camp literari, destaquen 'Gastronomia divina' (Destino 1994), 'Les mallorquines' (Destino 1997), 'Els pòlders de la memòria' (Arola, 2008) i 'Sefa Ferré, l'expressió permanent' (Viena, 2012).


Invitació a la presentació del llibre 'Quadern d'interseccions' d'Eugeni Perea al CERAP

Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi