facebook facebook
Agenda
<Tornar

Exposició de pintura "La carretera de l'exili" de Teresa Felip
Dia: 02/05/2014
Hora: 20:00
Lloc: Sala d'exposicions CERAP

"La carretera de l'exili"

Miro l'any 1939... I veig bombes d'aviació, refugis antiaeris i la carretera de l'exili.

Miro l'any 2014... I veig 75 anys d'espera per a recuperar els esquelets d'aquella carretera.

L'acció de dibuixar in situ sobre llençols domèstics transforma la sala expositiva del CERAP en un taller on el visitant pot participar en l'obra com a model i acabar retratat dins d'un refugi antiaeri.

Es tracta d'un projecte 'work in progress' que l'artista anirà desenvolupant a partir dels retrats dels visitants que s'acostin a la sala, concretament els dilluns i els divendres de 18h a 20.30h. La inauguració tindrà lloc el divendres 2 de maig a les 20h.

Teresa Felip (Reus, 1952), llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Catedràtica de Dibuix, directora de l'IES Gabriel Ferrater, coordinadora a les PAU de les matèries de Batxillerat d'Arts. Publica "Dibuix Artístic" (Editorial Columna, 1997) i en coordina l'àrea de Visual i Plàstica. Directora territorial de Cultura a Tarragona en el govern de Pasqual Maragall.

Ha exposat la seva obra a Reus, Cambrils, Salou, Tàrrega, Bellpuig, Vila-seca, El Morell i Montblanc. Els seus dibuixos d'alta tesió emotiva són fets de vegades amb una línia tallant i incisiva. En d'altres, el color adquireix un valor autònom, no naturalista i la taca va configurant la forma abstreta de la natura. Obra permanent a la galeria "Espai d'Art" de Montbanc i a la "Galeria 778" de San Juan de Puerto Rico. Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi