facebook facebook
Agenda
<Tornar

Som Cims, Som Països Catalans 2014. Pujada a la Mola de Colldejou
Dia: 22/06/2014
Hora: 10:00
Lloc: Plaça de l'Om

SOM CIMS! SOM PAÏSOS CATALANS!

Pugem als cims d’arreu dels Països Catalans per reivindicar la nació sencera!

El CERAP i el Casal Popular La Calderera organitzen de nou la pujada a la Mola de Colldejou en el marc de la iniciativa Som Cims, Som Països Catalans 2014. L'ascensió serà el diumenge 22 de juny.

A les 10h, concentració a la plaça de l'Om per anar en cotxes fins a Colldejou. Un cop allà, pujarem a peu a la Mola pel coll Roig i baixarem pel coll del Guix. Tornada prevista per al migdia.  

Apropar-se a la Diada dels Països Catalans, el 24 de juny, Sant Joan, vol dir que també s’acosta la jornada “Som Cims” arreu del territori. Un any més, engeguem la campanya de defensa dels pics que s’alcen al nostre país per tal de reivindicar el dia més llarg de l’any.

La campanya “Som Cims” consisteix a organitzar marxes, excursions i ascensions al màxim número de cims dels Països Catalans durant el cap de setmana del 21 i 22 de juny i pels voltants d’aquestes dates. 

A partir de les marxes, ascensions i excursions preparades, com l’any passat, aconseguirem dibuixar el mapa dels Països Catalans, i així mostrar-nos com a una unitat, estendre la defensa del nostre territori natural i reivindicar amb fermesa les ànsies de llibertat per al nostre país.

L’any passat la iniciativa Som Cims aconseguí reunir més de cent cims arreu dels Països Catalans, fet que va demostrar la capacitat d’organització popular en el nostre territori.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi