facebook facebook
Agenda
<Tornar

Mobilització Som Escola a Barcelona en defensa de l'escola catalana
Dia: 14/06/2014
Hora: 18:00
Lloc: Passeig de Sant Joan amb Gran Via, Barcelona

El CERAP és una de les moltes entitats del país adherides a la mobilització Som Escola prevista pel dissabte 14 de juny a Barcelona en defensa de l'escola en català.

Què és Som Escola?

Som un conjunt d'entitats cíviques, culturals i de tot l’àmbit educatiu que ens hem organitzat per refermar el suport a l’escola catalana i al model de cohesió social que aquesta representa davant la LOMQE i les sentències del Tribunal Suprem espanyol que qüestionen el paper del català com a llengua vehicular de l’ensenyament a Catalunya.

Somescola.cat neix amb l’objectiu de coordinar totes aquelles persones, entitats i institucions que es comprometen a actuar de manera activa en suport d’una escola catalana en llengua i en continguts, que no separi els infants i joves per la seva llengua d’origen i que ajudi a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.

Al CERAP pots adquirir la samarreta oficial de la mobilització (10€) així com reservar un seient als autobusos (7€) que sortiran des de Riudoms cap a Barcelona el mateix dia 14 de juny, entre les 14h i les 15h.

Defensa l'escola en català! Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi