facebook facebook
Agenda
<Tornar

Exposició 'Parelles artístiques. Experiències per la salut mental'
Dia: 11/07/2014
Hora: 20:00
Lloc: Sala d'exposicions CERAP

Parelles Artístiques és un projecte que neix al 2006 a Osona, al centre de dia de Vic. El centre de dia de Tarragona de l'Institut Pere Mata s'hi va sumar l'any passat.

El projecte consisteix en fer parelles entre artistes professionals i artistes amateurs, sent aquests darrers persones que estan en tractament per algun tipus de trastorn mental. La parella artística es posa a treballar i culmina en l'elaboració d'una obra feta a quatre mans.

La segona fase del projecte és la difusió d'aquestes obres a través d'exposicions itinerants amb l'objectiu de lluitar contra l'estigma que arrosseguen les malalties mentals.

Han comptat, en aquesta edició, amb la participació de l'artista riudomenc Jobacasén, gran col·laborador del CERAP.

Organitza: Associació Club Social La Muralla [conjunt de persones malaltes mentals, familiars i professionals] + Servei de Rehabilitació Comunitària CD Pere Mata + CERAP.

Inauguració: Divendres 11 de juliol a les 20h.

Comptarà amb la representació de cada una de les parts implicades, així com amb una parella artística. També es projectarà el documental "Carinyoteràpia".

Lloc: Sala d'exposicions del CERAP.

Dates: Del divendres 11 de juliol al dimecres 23 de juliol.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi