facebook facebook
Agenda
<Tornar

III Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat
Dia: 11/10/2014
Hora: 10:00
Lloc: Cartoixa d'Escaladei, Priorat

El proper 11 d'octubre es durà a terme a la cartoixa d'Escaladei la III Trobada de Centres d'Estudis del Camp de Tarragona, la Conca de Barberà i el Priorat.

L'acte començarà amb la conferència "La Mancomunitat de Catalunya a les comarques de Tarragona”, que anirà a càrrec del Sr. Manel Güell, tècnic auxiliar d’arxius de l’Arxiu General de la Diputació de Tarragona.

Posteriorment, es presentaran el balanç dels grups de treball del 2013 (Roda d’Art; Els fets de 1714; La Mancomunitat de Catalunya) i els projectes col·lectius “Els diputats de la Mancomunitat” i “Patrimoni oblidat, memòria literària”, a càrrec de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana i de l’Institut Ramon Muntaner.

La trobada continuarà amb un balanç de la presència dels centres d’estudis a RACO (Revistes Catalanes en Accés Obert) i en un espai per a la presentació de projectes per part dels centres participants i es complementarà amb sengles visites a la Cartoixa d’Escaladei i a la Morera de Montsant i amb un dinar de germanor.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi