facebook facebook
Agenda
<Tornar

Ral·li fotogràfic Revela'T 2015
Dia: 09/05/2015
Hora: 9:00
Lloc: Plaça de l'Om

Totes les persones que ho desitgin poden participar al ral·li fotogràfic Revela'T 2015, que pretén donar a conèixer tot tipus de tècnica i teoria fotogràfica per potenciar la pràctica activa de la fotografia i, a la vegada, obtenir una col·lecció fotogràfica per presentar al concurs de recull fotogràfic dels Premis Arnau de Palomar 2015.

Revela'T està dirigit per la fotògrafa freelance Lucia Perera Stocco, que guiarà els participants durant el recorregut. L'itinerari començarà amb una introducció, en la qual cada participant decidirà la temática i el gènere fotogràfic que seguirà. Continuarà amb el treball de camp per tot el poble de Riudoms. L'activitat acabarà a la plaça de l’Om, on es descarregaran les imatges i se'n farà una tria per presentar al premi Arnau de Palomar.

Punt d’inici:

Dissabte 9 de maig de 2015, a les 9 hores, a la Plaça de l’Om.

Punt d’arribada:

La plaça de l’Om, on es faran les descàrregues de les imatges fins a les 13:00, hora en la qual finalitzarà el ral·li.

Per participar-hi cal tenir en compte:

1- Les targetes de les càmeres digitals han d’estar buides.

2-Per facilitar les descàrregues cal que els participants portin els cables de les seves càmeres.

El mateix dia es facilitarà als participants la informació necessària per al correcte desenvolupament del ral·li.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi