facebook facebook
Agenda
<Tornar

Reunió informativa de la Colla de Diables de Riudoms
Dia: 12/06/2015
Hora: 20:30
Lloc: CERAP

El proper divendres 12 de juny a les 20:30 hi haurà una reunió informativa de la Colla de Diables de Riudoms a la seu social del CERAP. La reunió és oberta a totes aquelles persones que vulguin estar informades de les activitats de la colla.

Els temes que es tractaran seran: Revetlla de Sant Joan, correfoc de Sant Jaume, sortides d'estiu i altres.

D'altra banda, la colla recorda que tothom qui tingui un vestit a casa l'ha de tornar urgentment al CERAP en horari d'oficina perquè s'han de revisar i fer noves assignacions de cara als propers correfocs.

La Colla de Diables està treballant en l'edició d'una nova samarreta per als membres del grup i per a la resta de socis del CERAP. Aquesta samarreta serà senzilla: de color vermell amb els logotips de l'entitat i un dibuix dels diables al darrere. Tots els qui en vulgueu, només caldrà que ens digueu quina talla (hi ha talles infantils i samarretes per a noia) necessiteu abans del dijous dia 18 a les 17:00 enviant un correu a cerap@cerap.cat. Aquesta samarreta es vendrà a preu de cost (al voltant de 7€) i no se'n faran per vendre al públic. Així que si en voleu alguna per als familiars o amics, encomaneu-la també.

Us recordem també que hi ha noves masses disponibles per a tots aquells diables que la vulguin comprar, a un preu de 25€. Aquells interessats haureu de parlar directament amb el Genís Cabré.

Ens veiem divendres al CERAP!Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi