facebook facebook
Agenda
<Tornar

Escenificació d'una proposta teatral per a l'11 de setembre
Dia: 02/07/2015
Hora: 21:00
Lloc: Sala d'exposicions del CERAP

Des del CERAP, impulsat per alguns dels seus socis, es vol recuperar la part teatral de la Secció d’Art tot engegant la posada en escena d'un espectacle teatralitzat sobre un text de l'Eugeni Perea que ja s'havia escenificat fa uns quants anys: Planys de setembre.

Pensem que aquest projecte pot engrescar molts riudomencs amb talent artístic (teatral, oratori, musical, relacionat  amb la dansa, relacionat amb les noves tecnologies...) i/o amb talent  tecnològic (informàtic, luminotècnic, elèctric....) i que els vindria de gust trobar-se durant aquests mesos d'estiu a la seu social del Centre d'Estudis per tirar-lo endavant de cara a la celebració de la propera decisiva Diada Nacional de Catalunya.

Dijous, 2 de juliol a les 9 del vespre a la sala d'exposicions del CERAP, farem una primera trobada informativa oberta a tots els que hi estiguin interessats. Podrem detallar-ne la informació i establir una posada en comú entre tots els participants. Hi esteu convidats.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi