facebook facebook
Agenda
<Tornar

Goat way team
Dia: 14/07/2015
Hora: 20:00
Lloc: CERAP

Antoni Buqueras, soci del CERAP, i els seus amics Àlex Roselló i Alfons Marquès emprenen el 15 de juliol una aventura solidària, que els portarà a recórrer 16.000 quilòmetres, els que hi ha entre Barcelona i Mongòlia. Un trajecte que els tres joves, nascuts l'any 1993, faran amb un cotxe de l'any 1992 i "benzina 95".

Els nois han batejat l'aventura Goat way team ("l'equip del camí de cabres"), a la qual dedicaran sis setmanes. Aniran de Barcelona a Londres, des d'on es dirigiran a Ulan Bator tot travessant el Canal de la Mànega, Bèlgica, Alemanya, Txèquia, Romania, Bulgària, Turquia, el mar Negre, Rússia, Kazakhstan, Uzbequistan i Mongòlia.

L'objectiu és recaptar fons per a ASDENT, una associació sense ànim de lucre que lluita per trobar una cura per a la malaltia de de Dent.

Dimarts, 14 de juliol, a les 8 del vespre, els membres del Goat way team serà al CERAP per explicar als riudomencs aquesta aventura. Serà un dia abans de començar-la. I també portaran el cotxe amb què faran el que qualifiquen "la més gran aventura solidària a motor de tot el món".Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi