facebook facebook
Agenda
<Tornar

Sortida al Bres des de Riudecols
Dia: 15/01/2012
Hora: sortida a les 09:00 del CERAP
Lloc: El cim del Bres (Riudecols)

La Secció de Muntanya organitza una sortida al mes pels volts de finals de la primera quinzena o inicis de la segona; aquest mes de gener el diumenge 15.

Sortida al Bres des de Riudecols:
- Recorregut circular.
- Distància aproximada: 10 km.
- Desnivell aproximat: +450 m
- Duració: 3 hores aprox.
- Recomanacions: portar aigua, calçat còmode.
- Hora i lloc d'inici de la caminada: A les 9:30 des de la Font dels Canalots de Riudecols. Ens trobarem a les 9:00 al CERAP per desplaçar-nos en cotxes particulars.
- Descripció del recorregut: El cim del Bres (a cavall entre els termes municipals de Riudecols i Botarell) de 525 m d'alçada (on hi ha un piló geodèsic), és un punt dominant de la plana de Tarragona. Es tracta del cim més al Sud de la carena que arriba fins el Coll Negre. Sortida recomanable de fer entre la tardor i la primavera, ja que no trobarem aigua en tot el recorregut, i hi ha poca ombra en la zona de la carena.
Sortirem de Riudecols entre la riera i la falda de les muntanyes on es troba el Bres, per un cop al ja arribat a la zona de la plana, anar a trobar el camí que puja al cim per la carena. Tot seguit, i resseguint per la carena, baixarem al Collet de Mas de'n Cases, per tornar a pujar cap a la zona de les antigues mines de Puigvoltor, on trobarem el sender que ens retornarà a punt d'inici.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi