facebook facebook
Agenda
<Tornar

Alba Domingo inaugura Cicle10
Dia: 08/01/2016
Hora: 20:00
Lloc: Sala d'exposicions

La il·lustradora i dissenyadora gràfica riudomenca Alba Domingo Basora inaugura el 8 de gener Cicle10, una proposta del CERAP que donarà a conèixer l'obra de diversos artistes de Riudoms al llarg de 2016.

Nascuda a Riudoms l'any 1989, Alba Domingo Basora no ha deixat de treballar en projectes d'il·lustració des que va començar a estudiar a l'Escola d'Art de Tarragona (2010-2013). El treball de l'artista es fonamenta en l'experimentació amb tot tipus de suports i tècniques, sempre perseguint una idea o un concepte per transformar-lo en imatge.

Cicle10 és una proposta de deu exposicions mensuals i individuals realitzades per deu autors de Riudoms i que el CERAP organitza per celebrar els deu anys de programació continuada de la sala d'exposicions. Hi participaran els autors locals Alba Domingo, Cristina Úbeda, Marc Domingo, Verònica Risalde, Roger Caparó, Lucía Perera, Anton Marc Caparó, Mariona Ferrant, Pere B. Rins i Jobacasén.

La sala d’exposicions del CERAP va ser la primera de caire permanent del poble. Es va inaugurar l’11 de setembre de 1987 amb l’estrena de la seu social del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Molts artistes del Camp de Tarragona han anat passant des de llavors per Riudoms a través de la sala, que també forma part de la Roda d’Art, circuit de sales d'exposicions dels centres d'estudis del Camp de Tarragona i el Museu d'Art Modern de la Diputació.

Després d'anys de funcionament intermitent, l'any 2006 s’inicià una programació continuada i estable. Des de llavors, s'hi han realitzat (sense comptar les corresponents als Premis Arnau de Palomar) 66 exposicions, de les quals 56 han estat individuals. D'aquestes últimes, 22 han estat realitzades per autors de Riudoms. Entre individuals i col·lectives, el número total d'autors que han passat pel CERAP ha estat de 221. 

Us convidem a anar passant pel CERAP al llarg d’aquest nou any per descobrir les deu propostes de pintura, fotografia, il·lustració i alguna sorpresa del Cicle10Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi