facebook facebook
Agenda
<Tornar

Sortida al puig del Cabrafiga des de Pratdip
Dia: 19/02/2012
Hora: sortida del CERAP a les 08:15
Lloc: El cim del Cabrafiga (Pratdip)

La Secció de Muntanya organitza una sortida al mes pels volts de finals de la primera quinzena o inicis de la segona; aquest mes de febrer el diumenge 19.

Sortida al Puig de la Cabrafiga – Pratdip

- Recorregut circular.
- Distància aproximada: 11 km.
- Desnivell aproximat: +500 m
- Duració: 4,20 hores aprox.
- Recomanacions: portar aigua, calçat còmode i un petit lot o llanterna.
- Hora i lloc d'inici de la caminada: A les 9 davant el monument al Dip a l’entrada del  poble de Pratdip. Ens trobarem a les 8:15 i marxarem a les 8:30 del CERAP i ens  desplaçarem en cotxes particulars.
- Descripció del recorregut: El cim del Cabrafiga  de 614 m d'alçada (on hi ha un vèrtex geodèsic  i un pal indicador metàl•lic). Les vistes són magnífiques: La Serra de Llaberia en primer pla, la Mola de Colldejou, el Montsant, les Muntanyes de Prades, el Camp de Tarragona, La Roca, Escornalbou, Trucafort, la Serra de l’Argentera; a l’altra banda, el Montalt, les Serres de Vandellòs, una part de Tivissa i el Port traient el nas, i al sud el mar.
-Sortirem de Pratdip (245m. alt.) tot seguint les marques del PR-C90 (grogues i blanques) tot seguint les indicacions ”Barranc de la Dòvia-Capelleta de Sant Isidre-Tomb de la Cabrafiga, Grauet de les Mugues-Coll de Meners- Puig de la Cabrafiga, abandonem el cim seguint la carena en direcció a Pratdip.
-Depenent del temps podríem visitar  l’antic poblat ibèric anomenat  Castellet de les Mugues  i els antics Meners de mineral de ferro.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi