facebook facebook
Agenda
<Tornar

Roda d'Art: Exposició de Joan Cunillera
Dia: 03/06/2016
Hora: 20.00
Lloc: Sala d'exposicions

La segona edició de la recuperada Roda d'Art que impulsen un grup de centres i instituts d'estudis del Camp de Tarragona presenta una exposició de pintures de Joan Cunillera, nascut a Vila-rodona l'any 1933 i resident a Santes Creus des de la seva joventut.

Cunillera ha creat expressament per a aquesta exposició itinerant un conjunt d'obra nova, que si bé segueix les traces característiques dels darrers anys, com sempre té la virtut de sorprendre en un joc de colors valents i intensos, entrellaçats per assolir harmonia i delicadesa. Devessall de colors que com una riuada inunden un món interior extret en bona part de la bellesa del seu entorn de vida: Santes Creus i els arbres del seu paisatge quotidià.

El CERAP, amb aquesta proposta expositiva, vol retre homenatge i reconeixement a la llarga, suggestiva, valuosa i generosa trajectòria artística de Joan Cunillera. L'exposició es podrà visitar del 3 al 30 de juny.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi