facebook facebook
Agenda
<Tornar

Cicle10: Exposició de Marc Domingo
Dia: 04/03/2016
Hora: 20:00
Lloc: Sala d'exposicions

El CERAP inaugura la tercera exposició del Cicle10, un programa dedicat als creadors riudomencs amb motiu de la celebració de deu anys de programació continuada a la sala d'exposicions de l'entitat.

L'artista escollit en aquesta ocasió és Marc Domingo Anguera (Riudoms, 1960), que va rebre les primeres classes de pintura precisament al CERAP, en el curs que es va desenvolupar el 2008 amb els professors Pedro Calavia i Evelyn Roca Schöpe. Des de llavors, Domingo ha guanyat diversos guardons, ha exposat individualment i ha participat en diverses mostres col·lectives. Té obra a Barcelona, Tarragona, Reus, el Vendrell, Salou, Valls, Sant Vicenç de Castellet, Calafell, Riudoms, Montbrió del Camp, l'Aleixar, Maspujols, Vinyols i els Arcs, Vilavert, El Ferrol i Denver (EUA).

Pintar des del sentiment és el títol de l'exposició que inaugura el 4 de març al CERAP. Ell mateix explica la seva proposta:

"No em neguiteja si l'espectador contempla el meu treball buscant destriar entre les moltes games harmòniques de colors utilitzats. O intenta analitzar l'obra des de la perspectiva de les diverses tècniques pictòriques emprades. Pot trobar-se davant d'un paisatge, un bodegó, un interior o ... això tant se val. El que hi ha és el de menys. Per a mi només és l’excusa perfecta per mostrar-me tal com em sento en aquell precís moment. És una petita part de mi. Si mirem una mica més enllà, en cada obra podrem veure-hi reflectida la diversitat de sentiments, les diferentes motivacions, els canvis d’humor, les sensacions… Com en un petit viatge en el meu dia a dia particular. 

Vols venir, mirar i acompanyar-me?"Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi