facebook facebook
Agenda
<Tornar

Exposició "DONES" de Nuri Mariné i Queralt Osorio
Dia: 04/03/2012
Hora: 20:00
Lloc: Sala d'actes CERAP

En el marc del Dia Mundial de la Dona, el CERAP organitza una exposició a càrrec de Nuri Mariné i Queralt Osorio. Dues dones ens parlaran de la feminitat en un recull d'obres creades per aquesta ocasió, en les què hi cap la reivindicació i la denúncia com també els anhels i la joia de viure la vida sense condicionaments propis o imposats per una societat que encara avui continua penalitzant el gènere femení.

-Nuri Mariné, de Cambrils, ens presenta un recull de dibuix, pintura i fotografia que tracta sobre les inquietuds de la dona actual amb un estil desenfadat i fresc, amb detalls d'ironia i humor, i amb una atmòsfera molt personal que ens remet a la infància, al joc i a la il·lusió.

-Queralt Osorio, de Reus, ens ofereix un recull de pintura i dibuix on ens parla de la quotidianitat de la dona des de una perspectiva ètnica, influïda pels seus viatges a través d'Orient, des del Magreb a la Índia, amb un estil que transita de l'expressionisme a l'impressionisme, de la visió somiada a la vivència.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi