facebook facebook
Agenda
<Tornar

Representació d'El vol de tornada
Dia: 02/10/2016
Hora: 18.00
Lloc: Casal Riudomenc

Trasbals Teatre del CERAP torna a posar en escena estrena El vol de tornada, que va estrenar el setembre de 2015 amb gran èxit i que ara es representarà amb noves escenes.

El vol de tornada és una creació col·lectiva que proposa un recorregut per moments imprescindibles de la nostra història, des de 1714 fins als nostres dies.

La representació tindrà lloc al Casal Riudomenc els dies 1 i 2 d'octubre. El dissabte dia 1 la representació començarà a les 9 del vespre. I diumenge dia 2, a les 6 de la tarda.

Les entrades per a socis i no socis es vendran al CERAP (avinguda de Pau Casals, 84), de dilluns a divendres de les 6 a les 9 del vespre a partir del DIJOUS DIA 15. Els dies 22 i 29 de setembre, les entrades només es vendran a la guixeta del Casal Rudomenc de 6 a 8 del vespre i només a les persones que no són sòcies del CERAP. No s'accepten reserves ni per telèfon ni per cap altre mitjà. També es vendran les entrades el mateix dia de la funció a les taquilles del Casal Riudomenc dues hores abans que comenci la representació.

El preu de les entrades és de 5 euros per als socis del CERAP i de 8 per als no socis.

Us animem a assistir a El vol de tornada.

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi