facebook facebook
Agenda
<Tornar

Crida a la participació: intercanvi amb Normandia
Dia: 05/12/2016
Lloc: CERAP

El CERAP col·labora amb Inter Baix Camp i Europe Echanges organitzant un intercanvi amb ciutadans de Normandia (França). 

La previsió és que un grup de socis del CERAP vagi a visitar Normandia del 8 al 12 d’abril de 2017 (durant la primera part de la Setmana Santa), tot i que aquestes dates són provisionals en funció de les necessitats del grup. Els participants catalans en l’intercanvi només s’hauran de fer càrrec de les despeses de desplaçament (en avió, uns 150 euros, anar i tornar). Durant l’estada a França l’allotjament i la manutenció anirà a càrrec de les persones o famílies acollidores. La torna es faria l’estiu del 2017 quan el grup de francesos visitaria Riudoms i llavors serien els socis del CERAP els que els haurien d’acollir a casa seva.

L’objectiu de l’intercanvi és el foment de les relacions personals entre ciutadans de diferents països d’Europa i, en concret, aquest intercanvi pretén fomentar la pràctica lingüística (francès i castellà), cultural (museus, folklore, tradicions) i esportiu (excursionisme de muntanya de nivell intermedi).

Si esteu interessants a participar-hi poseu-vos en contacte amb el CERAP (avinguda de Pau Casals, 84, cerap@cerap.cat o 977 76 80 60) per apuntar-vos-hi!Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi