facebook facebook
Agenda
<Tornar

Cicle10: Exposició Joan Mestre Olesti. Prorrogada!
Dia: 02/01/2017
Hora: 17.00-21.00
Lloc: Sala d'exposicions del CERAP

El CERAP ha prorrogat durant el mes de gener l'exposició que clou el Cicle10: 9 dones del jazz de Joan Mestre Olesti.

Joan Mestre Olesti (Riudoms, 1991) estudia Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Al CERAP presenta l'exposició 9 dones del jazz, un recull de 9 mapes visuals sobre la vida de 9 dones importants dintre de la història d'aquest estil musical. "Són 9 dones que poques vegades han sortit anomenades quan s'ha explicat la història del jazz. D'aquesta manera, vull que no quedin oblidades i que es continuï explicant la història del jazz també amb elles", explica Olesti. Els 9 mapes estan estampats amb la tècnica de la serigrafia però amb una tinta diferent: "És una espècie de tinta basada amb vi negre del Celler Anguera Domènech de Darmós, al qual agraeixo molt que m'hagin proporcionat el mateiral necessari per produir els estampats".

A part dels mapes, també hi ha una petita secció amb bosses de roba estampades amb vi, que es podran adquirir a l'exposició. L'exposició està ambientada per les cançons, amb format vinil, d'aquestes 9 dones.
Amb 9 dones del jazz, el CERAP clou el Cicle10, un programa dedicat al llarg d'aquest any als creadors riudomencs amb motiu de la celebració de deu anys de programació continuada a la sala d'exposicions de l'entitat. La mostra es pot visitar de dilluns a divendres, de les 17.00 a les 21.00.

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi