facebook facebook
Agenda
<Tornar

Sortida de muntanya: circular pels voltants d'Escornalbou
Dia: 26/03/2017
Hora: 08.00
Lloc: Davant del CERAP

La sortida de muntanya de març, organitzada per la Secció de Muntanya del CERAP, proposa una circular pels voltants del castell d'Escornalbou. Deixarem el cotxe a Duesaigües, farem un tros del camí per on passarà la próxima Caminada Riudoms-la Mola-Riudoms, passant pel castell, i tornarem al punt d'origen.

Serà diumenge 26 de març i l'excursió és oberta a tothom**. El punt de trobada serà a les 8 del matí davant del CERAP.

Les sortides de la Secció de Muntanya del CERAP són de nivell mig si no s'especifica el contrari. Cal venir amb roba i calçat adients per a terrenys muntanyosos i un mínim de forma fisica.

**NOVETAT IMPORTANT: a partir d'aquesta sortida de març, totes les persones que vulguin participar en les excursions mensuals del CERAP hauran de tenir el Carnet Federatiu 2017 de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC). Si no el tenen, hauran de contractar una assegurança temporal de la FEEC. Per fer-ho, cal que us adreceu en persona a l'oficina del CERAP abans de dijous dia 23 per tal de tramitar l'assegurança i pagar el seu import, que és de 5 euros per als socis del CERAP i de 10 euros per als no socis. L'assegurança, que només serà vàlida per al dia de la sortida, cobrirà qualsevol incidència que es pugui esdevenir en el transcurs de l'excursió. 

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi