facebook facebook
Agenda
<Tornar

Obertes les inscripcions de la 15a Caminada Riudoms_la Mola_Riudoms
Dia: 13/03/2017

Ja hem obert el període d'inscripció de la 15a Caminada Riudoms_la Mola_Riudoms, que celebrarem el pròxim 30 d'abril.

Per inscriure's a l'activitat, cal que cliqueu AQUÍ. Les inscripcions presencials només es podran fer el mateix 30 d'abril. 

La 15a Caminada de Resistència Riudoms_La Mola_Riudoms'17 és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya de caràcter individual, que té per objectiu efectuar el seu recorregut en menys de 14,30 hores. És una prova inclosa al Circuit Català de Caminades de Resistència (CCCR) de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

Les inscripcions es faran a través del web de la FEEC. Els federats (FEEC) ja s'hi poden inscriure tot seguit. Els no federats ho podran fer a partir del 15 de març. La data límit per formalitzar la inscripció serà el dimecres 26 d'abril, sempre que no s'hagi assolit prèviament la xifra màxima de 500 participants, moment en el qual també es tancaran les inscripcions. 

El preu de la inscripció és el següent:
Socis CERAP + Federats FEEC: 15€
Socis CERAP (no federats)*: 25€
Federats FEEC i altres federacions (no socis CERAP): 19€
(no socis CERAP) + (no federats)**: 29€

A partir del dia 17 d’abril els preus es veuran incrementats en 3€

*Els socis del CERAP tenen d’un descompte de 4€. El descompte no és vàlid per als familiars dels socis.

**L’increment de preu dels no federats correspon al cost de la llicència federativa temporal i a l’euro (-1€) del cost de gestió d’inscripció.

Les inscripcions presencials en la sortida, si és que hi ha places disponibles, tindran un increment de 5€ en totes les opcions.

En cap cas, no es tornarà l'import de la inscripció a aquelles persones que, al final, decideixin no participar a la Caminada per les raons que sigui.

Edat mínima de participació: 14 anys el dia de la prova. Els pares o tutors dels menors d'edat hauran de signar l'autorització que trobareu a l'enllaç.

Us animem a participar-hi!

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi