facebook facebook
Agenda
<Tornar

XXV Correfoc de Sant Jaume-XXV Aniversari de la Colla de Diables
Dia: 22/07/2017
Hora: 22.00
Lloc: Plaça de l'Església

La Colla de Diables de Riudoms ha preparat un correfoc molt especial enguany amb motiu del seu 25è aniversari i de la creació de la Colla de Diablons de Riudoms. 
DIVENDRES 21 DE JULIOL

19.00: recepció i piscolabis a l'antiga Llar de Jubilats. 

20.00: CARRETILLADA ANTICS MEMBRES COLLA DE DIABLES DE RIUDOMS. Lloc: Plaça de l'Església.

DISSABTE 22 DE JULIOL

Durant tot el dia, treballs de preparació i muntatge dels actes previstos en diferents ubicacions (Antiga Llar de Jubilats / Plaça de l'Església / Pavelló Municipal).

14.00: PAELLA POPULAR DE FESTA MAJOR. Dinar de germanor entre colles de diables convidades i locals, i tots aquells que ens vulguin acompanyar. Places limitades. Tiquets al CERAP i Ca la Borrassa. Lloc: Plaça de l'Església.

18.30: REBUDA COLLES INFANTILS. Berenar. Lloc: Antiga llar de Jubilats.

19.30: REBUDA COLLES ADULTES. Lloc: Pavelló Municipal.

20.00: 1r CORREFOC INFANTIL de la Festa Major de Sant Jaume. Recorregut: Plaça Església + Plaça Petita i carrers de l'entorn de les dues places. Colles participants: Colla de Diables infantils de la Selva del Camp, Colla de Diables infantils "Cagarrieres" de Cambrils, Colla de Diables infantil "Muralles de Foc" de Montblanc i Colla de Diablons de Riudoms. 

21.30: BALLADA DE GEGANTS. Plaça de l'Església.

22.00: ESPECTACLE INICIAL i CORREFOC – Plaça de l'Església i carrers del centre de la vila. Tradicional Correfoc de la Festa Major de Sant Jaume. Recorregut: Plaça de l'Església, Carrer St. Jaume, Pl. Mare Cèlia, Carrer Galanes, Carrer Major, Plaça de l'Om, Carrer Major, Carrer Gaudí i Plaça de l'Església. Colles participants: Colla de Diables de Riudoms, Colla Diables "Cagarrieres" de Cambrils, Diables Clot de l'Infern (Puig-reig), Diables Jordiet de Garcia, Lekittoko Debruak Antzerki Taldea, Colla de Diables de la Selva del Camp i Colla de Diables de les Borges del Camp.

23.00-23.15: FINAL DE CORREFOC. Enceses de lluïment de totes les colles i carretillada conjunta. Lloc: Plaça de l'Església.

Encesa de Traca Final a càrrec de Joan Francesc Mestre Mas com a diable veterà, fundador i impulsor de la creació Colla de Diables de Riudoms l'any 1992. Lloc: carrers entorn Pl.de l'Església.

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi