facebook facebook
Agenda
<Tornar

Flama del Canigó+Bateig de la Colla de Diables infantils.
Dia: 23/06/2017
Hora: Tot el dia
Lloc: Plaça de l'Església

18.30: CONCENTRACIÓ PER RECOLLIR LA FLAMA DEL CANIGÓ–Plaça de l'Església.

Concentració i identificació de tots els vehicles participants a la rua amb el cartell oficial. Repartiment de tots els participants (timbalers, corredors i acompanyants) als vehicles. Preparació de les torxes per portar el foc i de l'avituallament per als corredors. Fòrum explicatiu conjunt per a tots els participants.

19.00: RECOLLIDA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ–Plaça de la Llibertat de Reus.

Aparcament dels cotxes dins de la mateixa plaça. Foto conjunta del grup. Actuació dels timbalers. Recollida de la flama i del missatge de foc. Inici del trasllat: primer sortiran els corredors seguits de la comitiva de cotxes. Recorregut urbà fins a sortir de la ciutat: Av. Prat de la Riba – Pg. Sunyer – Pl. Oques – Pg. Prim – Camí de Riudoms – Av. Riudoms. A la rotonda de la variant, se seguirà per la carretera T-310.


19.30: COMITIVA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ– Carretera T-310

Cursa de relleus amb tots els corredors que formen la comitiva. Cal que tots els participants vagin equipats amb armilles reflectants i caldrà tenir en compte que els cotxes acompanyants no podran avançar i hauran de formar una filera de vehicles darrera.


20.00: ARRIBADA I CERCAVILA DE LA FLAMA DEL CANIGÓ–Plaça de l'Arbre.

Entrada de la comitiva recorrent tota l'av. de Reus fins a la pl. de l'Arbre. Un cop allà, estacionament de tots els vehicles a l'aparcament municipal i inici de la cercavila amb els timbalers , els corredors, la flama i els acompanyants. Cercavila pels carrers del centre de la vila fins arribar a la plaça: Raval de Sant Francesc – C/ Major – C/ Gaudí – Pl. Petita i Pl. de l’Església.


20.30: BATEIG DE FOC DE LA COLLA DE DIABLES INFANTIL DE RIUDOMS - FOTOGRAFIA COMMEMORATIVA-TABALADA I CARRETILLADA–Plaça de l'Església.

Presentació i "bateig de foc" (primera actuació) de la nova Colla de Diables Infantils de Riudoms i fotografia de record. Aperitiu per a tots els participants i assistents. 


22.00: SOPAR POPULAR DE SANT JOAN-Plaça de l'Església.

Sopar i revetlla. Inscripcions a Ca la Borrassa. Amanida, llonganissa, xai i cansalada a la brasa, fruita, pa, vi, aigua, cava i coca de Sant Joan per 12€ (15 € a partir del 20 de juny), tots els productes seran del comerç local.


00.30: FOGUERA DE SANT JOAN–Plaça de l'Església.

A la mitjanit, cercavila de timbalers i diables al voltant de la pl. de l'Església. Acte seguit, actuació dels diables i timbalers i lectura del missatge de foc i encesa de la foguera.


Ho organitza: CERAP / Casal Popular La CaldereraAvis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi