facebook facebook
Agenda
<Tornar

Obrim les portes a la cultura
Dia: 03/06/2017
Hora: Tarda
Lloc: CERAP

Amb motiu de la celebració del Dia de l'Associacionisme Cultural, el CERAP obre les portes de la seva seu per acollir les diferents entitats de Riudoms que tenen com a un dels seus objectius la difusió de la cultura.

Durant la tarda de dissabte dia 3 de juny, totes aquelles entitats que ho vulguin oferiran una petita mostra d'alguna de les activitats culturals que realitzen.

Hi col·laboraran les seccions del mateix CERAP (Muntanya, Escacs, Art/Teatre, Publicacions i Colla de Diables) i les següents entitats: Grup de Caramelles de Riudoms, Grup de Teatre Musical Gaudi'm, Grup de Sardanes "Roses de tardor", Grup Independent d'Art, Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Beat Bonaventura Gran, Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Cavaller Arnau, Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Municipal de Música, Associació de Jubilats i Pensionistes de Riudoms, Jubijovens, Associació de dones "La Bella Llar, Associació "El Trencadís", Associació Cultural Amics de l'Om, Coral Dolça Catalunya, Dramèdia Teatre, Associació de Puntaires "Vol i boixet", Taller de colors, Gourmets de Riudoms, Colla Gegantera de Riudoms, ANC, Càritasi Pamaca Teatre.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi