facebook facebook
Agenda
<Tornar

Sortida de muntanya: Puig de Gallicant
Dia: 14/05/2017
Hora: 08.00
Lloc: CERAP

La sortida de muntanya de maig, organitzada per la Secció de Muntanya del CERAP, ens portarà a trepitjar terres del terme municipal d'Arbolí i tindrà com a punt culminant el Puig de Gallicant de 1.010 metres d'altitud i on fa acte de presència un vèrtex geodèsic. Durant aquest recorregut d'aproximadament 8 km de distància i de 400 m de desnivell, seguirem durant la major part del trajecte els senyals del GR-7, marques de pintura de color vermell i blanc, que ens marquen l'inici des d'Arbolí, i altres punts de color blau, que ens marcaran l’accés al cim des del mateix poble de Gallicant.

L'excursió ens permetrà visitar el llogarret de Gallicant, que es troba dins del mateix terme municipal d'Arbolí, situat al nord del terme, en un replà del vessant septentrional del Puig de Gallicant, i que està despoblat des de la dècada del 1950.

Serà diumenge 14 de maig i l'excursió és oberta a tothom. El punt de trobada serà a les 8 del matí davant del CERAP.

Les sortides de la Secció de Muntanya del CERAP són de nivell mitjà si no s'especifica el contrari. Cal venir amb roba i calçat adients per a terrenys muntanyosos i un mínim de forma fisica.

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi