facebook facebook
Agenda
<Tornar

Jam de poesia gòtica a càrrec de Safareig Poètic
Dia: 07/07/2017
Hora: 20.00
Lloc: Terrat del CERAP

La literatura anomenada gòtica té a veure amb un exaltat romanticisme, amb una orientació cap a la port fosca de la vida, cap a ambients decadents, nocturns, cap a sentiments apassionats o sensacions de terror.

Et ve de gust explorar aquesta faceta fosca de l'ésser humà a través de la poesia?

Si és que sí, el col·lectiu reusenc Safareig Poètic vindrà al CERAP el 7 de juliol per muntar, entre tots, una vetllada poètica terrorífica.

Safareig Poètic és un projecte de recitals poètics en viu que té seu al Portal de Catalunya, espai molt atractiu situat al cor del nucli antic de Reus. Prové de les jams poètiques, un projecte que neix de l'Any Vinyoli, i les jams promogudes per Pep Solà i Mònica de Dalmau, que es van celebrar arreu del món al voltant del mes de novembre de 2014. La participació activa d'un important nucli de bojos per la poesia del Baix Camp i territoris propers van fer pensar als seus promotors que podien establir una plataforma estable de jams al voltant de la poesia a Reus. Primer al Teïna, després al Portal de Catalunya, i des de 2017 a l'Orfeó Reusenc, la fórmula és tan senzilla com la trobada en un ambient distès i agradable dins un local públic, per efectuar declamació espontània de poesia, pròpia o d'altres autors. I amb les mínimes normes possibles!

 
Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi