facebook facebook
Agenda
<Tornar

Caminada 100 cims: Puig de la Torre-La Mussara
Dia: 12/11/2017
Hora: 08.00
Lloc: CERAP

Aquest recorregut és una ruta circular de 16,87 km aprox., que té com a punt d'inici i final el poble abandonat de la Mussara, on deixarem els nostres vehicles. EL punt culminant de l'itinerari serà el cim del Puig de la Torre amb 1.055 m d'alçada, on trobarem un vèrtex geodèsic. El desnivell positiu serà de 469 metres per la qual cosa serà una caminada apta només per aquelles persones que estiguin acostumades a caminar un mínim de 5 hores.

Majoritàriament caminarem per pistes i camins de terra (que coincidirà amb una part del GR7), però també recorrerem alguna part per senderó que ens farà submergir-nos en boscos magnífics de pi roig. Pas a pas creuarem per la Font de la Paula, el Mas dels Frares i anirem dirigint-nos cap a la zona tan coneguda com els Motllats fins al nostre cim, a partir del qual començarem el nostre retorn fins al refugi i al poble de nou.

Distància: 16.87 quilòmetres

Desnivell positiu: 469 metres

Temps: 4 hores (sense parades)

Dificultat: moderada

Tipus: circular

Us recordem que tots aquells que no tingueu el Carnet FEEC 2017 haureu de tramitar una assegurança temporal per poder participar en la sortida. Us heu d'adreçar a la nostra entitat: avinguda de Pau Casals, 84 (de dilluns a divendres, des de la 5 de la tarda a les 9 del vespre).

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi