facebook facebook
Agenda
<Tornar

Caminada 100 cims: Sant Jeroni- Excursió a Montserrat
Dia: 17/12/2017
Hora: 07.00
Lloc: CERAP

L'excursió d'aquest mes de desembre ens portarà a un lloc ben especial per celebrar d'una manera més màgica que serà l'última sortida de l'any. Per això, ens volem desplaçar una mica més lluny de l'habitual i poder visitar al mateix temps el monestir de Montserrat.

Per tal de poder aprofitar bé el dia i anar més tranquils, la sortida serà des del CERAP a les 7 del matí. A més a més de l'equipament i material habitual per a sortides de muntanya (pel que fa a roba i calçat), s'haurà de portar l'esmorzar, el dinar i aigua suficient per al que serà una ruta de 5-6 hores de dificultat mitjana d'uns 14,56 km aproximadament.

El punt d'inici i final de la nostra excursió serà el mateix monestir de Montserrat, on arribarem amb els nostres vehicles particulars. En aquest cas, el nostre objectiu serà el cim més alt de la serralada: Sant Jeroni (1235,5 metres). Altres punts a visitar seran l'ermita de Sant Jeroni i el monument de Jacint Verdaguer fins al mateix cim, on les vistes seran impressionants. A la baixada pel camí nou de Sant Joan, passarem per la bassa i l'ermita de Sant Miquel, que aviat ens portaran al monestir de nou.

Distància: 14,56 km

Desnivell positiu: 913 metres

Temps: 5-6 hores (sense parades)

Dificultat: moderada

Tipus: circular

Us recordem que tots aquells que no tingueu el Carnet FEEC 2017 haureu de tramitar una assegurança temporal per poder participar en la sortida. Us heu d'adreçar a la nostra entitat: avinguda de Pau Casals, 84 (de dilluns a divendres, des de la 5 de la tarda a les 9 del vespre).

 

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi