facebook facebook
Agenda
<Tornar

ENTREGA DELS PREMIS ARNAU DE PALOMAR 2012
Dia: 02/06/2012
Hora: 20:30
Lloc: CERAP - Casa de Cultura

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Riudoms us conviden a l'acte d'entrega dels Premis Arnau de Palomar 2012, que es celebrarà dissabte dia 2 de juny a les 20:30 a la Sala d'actes de la Casa de Cultura Antoni Gaudí i Cornet, amb les modalitats a concurs d'Investigació, Pintura, Narrativa breu i Recull fotogràfic.

Seran exposades les obres i treballs presentats a concurs a la Sala d'exposicions de la Casa de Cultura Antoni Gaudí i Cornet, i serà presentat el recull fotogràfic "Truc truc" de Sebastià Grinyó, Premi Arnau de Palomar de Recull fotogràfic 2011, a la Sala d'exposicions del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. La lectura dels veredictes dels jurats i l'entrega de premis als guardonats serà acompanyada per una actuació de l'Escola Municipal de Música de Riudoms i tot seguit s'oferirà un pica pica al terrat del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar.

És un goig pels organitzadors voler i poder mantenir aquesta convocatòria i la seva dotació econòmica per 22a vegada. El CERAP i l'Ajuntament de Riudoms creuen fermament en la cultura del nostre país i continuen donant suport a creadors, artistes i investigadors.

Us hi esperem!Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi