facebook facebook
Agenda
<Tornar

"Setembre 2017"
Dia: 24/09/2017
Hora: De 12.00 a 22.00
Lloc: Plaça de l'Església de Riudoms

El Trasbals Teatre del CERAP impulsa una jornada d'art i teatre que, amb el nom de "Setembre 2017", es desenvoluparà a la plaça de l'Església de Riudoms el 24 de setembre, de les 12 del migdia a les 10 de la nit. La posada en escena d'aquesta ambiciosa performance comptarà amb la col·laboració de la Secció d'Art del CERAP, les colles de Diables i Diablons de Riudoms, Gaudi’m teatre, FemSafreig, Casal Popular la Calderera, ANC, CUP, ERC, JNC i PdCAT.

"És difícil no prendre consciència del moment històric que viu Catalunya aquests dies previs a l'1 d’octubre. Som molts els que ens hi sentim involucrats. I a Riudoms, un grup de persones compromeses amb la cultura i amb el nostre país volem fer la nostra particular aportació a través del llenguatge de l'art, arran d'una idea inicial de Trasbals Teatre del CERAP. Us encoratgem a afegir-vos-hi!".

Programa de "Setembre 2017":

12.00- Vermut i teatre

14.30- Dinar popular. Informació i venda de tiquets al CERAP i a Ca la Borrassa

18.00- Tret de sortida: diàleg entre la creació plàstica i la improvisació teatral. Els artistes riudomencs Carles Borràs, Jobacasen, Roger Caparó, Glòria Coll, Joan Mestre, Verònica Moragas i Missi Olesti crearan la seva obra malgrat la intervenció dels actors que interpreten les forces de l'Estat.

20.30- Relat teatral dels darrers esdeveniments del país i culminació de les obres artístiques.                      

La recaptació obtinguda del vermut i del dinar popular anirà destinada a la Caixa de Solidaritat de l'ANC i Òmnium www.caixadesolidaritat.cat

 

 

 

 

 



Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi