facebook facebook
Agenda
<Tornar

Caminada 100 cims: Roca Corbatera. NOVA DATA!
Dia: 14/01/2018
Hora: 08.00 h
Lloc: CERAP

Per donar la benvinguda al 2018 començarem les excursions mensuals al Priorat, més concretament a la serra de Montsant. Farem una excursió circular que té inici i arribada a la zona d'aparcament que hi ha al costat de l'ermita de Sant Joan del Codolar, a Cornudella de Montsant. Aquesta excursió s'havia de realitzar el diumenge 7 de gener però es va haver d'ajornar per les previsions meteorològiques desfavorables.

Pujarem travessant els cingles pel Grau del Tomaset/Montsant fins a la Cova Santa. D'aquí continuarem cap al Toll de l'Ou i l'Ermita de la Mare de Déu del Montsant, on començarem el nostre camí cap al cim de 1.163 metres, la Roca Corbatera, que és el punt més alt de la serra. Des d'aquí a la Cova Santa agafarem de baixada el mateix grau per on hem pujat.

Distància: 16.39 km

Desnivell positiu: 973 metres

Temps: 4 hores (sense parades)

Dificultat: moderada

Tipus: circular

Us recordem que tots aquells que no tingueu el Carnet FEEC 2018 haureu de tramitar una assegurança temporal per poder participar en la sortida. Us heu d'adreçar a la nostra entitat: avinguda de Pau Casals, 84(de dilluns a divendres, des de la 5 de la tarda a les 9 del vespre).

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi