facebook facebook
Agenda
<Tornar

I Entrenament Caminada Riudoms_la Mola_Riudoms: Montbrió-Riudecanyes
Dia: 04/02/2018
Hora: 09.00
Lloc: Parada d'autobusos de Montbrió

Ja estem a any nou i s'apropa la data senyalada que molts caminants de les contrades esperem: la Caminada de Resistència Riudoms_la Mola_Riudoms, que enguany tindrà lloc el diumenge 29 d'abril.

Comencem el mes de febrer i una sèrie de sortides que ens han de portar de manera fàcil cap al 29 d'abril. Des de la Secció de Muntanya del CERAP hem estat treballant per planificar unes sortides que ens han de servir com a entrenament per al gran dia. Per tant, durant els mesos de febrer marc i abril substituirem les sortides mensuals per conèixer una mica més el recorregut de la Caminada de Resistència i així aprofitarem per posar-nos una mica més en forma tots plegats. Per tant, la sortida està dirigida a tots aquells que tingueu previst apuntar-vos a la Riudoms_la Mola_Riudoms i a tots aquells que no ho tingueu previst però que tingueu ganes de sortir a caminar en bona companyia.

La primera d'aquestes excursions, aquest diumenge 4 de febrer, ens portarà a recórrer el tram que uneix Montbrió i Riudecanyes, amb pujada al castell d'Escornalbou inclosa, i enllaçarem amb Vilanova d'Escornalbou per anar a buscar el camí dels Holandesos que ve de Mont-roig per fer el tram de retorn fins a Montbrió.

L'hora de sortida serà a les 9.00 del matí de la parada d'autobusos de Montbrió del Camp (on abans hi havia localitzada la bàscula municipal) i el recorregut serà d’uns 20 km aproximadament, per la qual cosa es preveu que al migdia puguem tornar tots a dinar a casa.

Cal estar federat per assistir a la sortida i en el cas que no s’hi estigui, es podrà tramitar l'assegurança temporal d'un dia de la FEEC.

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi