facebook facebook
Agenda
<Tornar

Cap de setmana amb raquetes de neu al Pallars Sobirà
Dia: 27/01/2018
Hora: 10.00
Lloc: CERAP

El cap de setmana del 27 i 28 de gener anirem a gaudir de la muntanya i de la neu al Parc Natural de l’Alt Pirineu. Ens allotjarem al refugi de Comes de Rubió, on hi ha gran diversitat de rutes tant a l’hivern com a l’estiu, que ens permetran endinsar-nos de nou al Massís de l’Orri. El tracte del personal del refugi és immillorable i la seva ubicació a 1.980 m d’alçada ens farà assaborir al màxim, tant des del punt de vista gastronòmic com paisatgístic. En aquesta ocasió ens endinsarem entre boscos de pi roig, pi negre i avet fins a arribar a l’estació d’esquí nòrdic de Sant Joan de l’Erm (municipi de Castellbò i Montferrer), equador de la nostra sortida, on podrem visitar el nou santuari que des del 1959, substitueix a l’antic, situat a Sant Joan de l’Erm Vell, a uns 4 km de distància.

La ruta prevista serà circular però en funció de les capacitats físiques dels assistents podrà variar de 4 a 6 hores. L’exigència física alta no és un requeriment imprescindible en aquesta sortida, per tant si ja s’està habituat a fer caminades d’un mínim de 3 hores amb raquetes de neu, es podrà seguir sense inconvenient. L’únic que podrà variar serà la distància de l’itinerari, ja que en funció de la preparació física del conjunt del grup, anirem i tornarem pel mateix recorregut o bé farem traçats diferents en l’anada com en la tornada.

L’hora de sortida de Riudoms serà a les 10 del matí, per tal de poder arribar cap a la 1 del migdia a Sort i poder recollir les raquetes de lloguer. Un cop hàgim dinat, ens aproparem al nucli de població de Rubió, a 15 minuts de Sort, on deixarem els cotxes i començarem a caminar, amb les raquetes ja els peus, fins al refugi on passarem la nit, que es troba a 2 hores de distància del poble. Allà estarem allotjats amb règim de mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar) amb l’opció d’agafar a banda el pícnic per a diumenge al migdia, ja que dinarem durant l’excursió. Si no es vol agafar el pícnic del refugi, cadascú haurà de portar-se l’avituallament del dia de casa.

Per l’estada al refugi cal portar sac de dormir (llençols i/o coixinera per qui ho vulgui) i tovallola. El preu de la sortida inclou l’allotjament MP+lloguer raquetes.

Preu sortida socis Cerap: 48€

Preu sortida no socis Cerap: 50€

Preu picnic: 7€

Us recordem que tots aquells que no tingueu el Carnet FEEC 2017 haureu de tramitar una assegurança temporal per poder participar en la sortida. Us heu d'adreçar a la nostra entitat: avinguda de Pau Casals, 84 (de dilluns a divendres, des de la 5 de la tarda a les 9 del vespre).

 

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi