facebook facebook
Agenda
<Tornar

«Transitar», exposició d'Albert Villena
Dia: 02/03/2018
Hora: 19.30
Lloc: Sala d'exposicions

El CERAP inaugura el 2 de març, a les 19.30 h, l'exposició de fotografies «Transitar» d'Albert Villena, organitzada per la Secció d'Art de l'entitat. L'exposició aplega fotografies dels últims dos anys de viatge en tren que ha fet l'autor, habitualment trajectes entre Reus i Barcelona, i entre Terrassa i Barcelona.

Albert Villena Soler (Terrassa 1966) viu a Vilanova d’Escornalbou des de fa 11 anys. Ell mateix explica la seva trajectòria: "Vaig fer el primer curs de fotografia i revelat quan tot era analògic, al FotoClub Terrassa a finals dels anys 80. En un principi m’atrau molt el paisatge, tot i que les portades dels discs de la companyia ECM marquen la meva mirada fotogràfica. Passo de veure la fotografia com una manera d’expressar bellesa, a la fotografia com a expressió artística. Un curs de fotografia digital amb l’Anna Gispert a l’Escola d’Art i Disseny de Reus em retorna seriosament al món de la fotografia. Combino l’ús del telèfon mòbil amb una càmera digital més tradicional". Ha fet una exposició de fotografia individual i una de col·lectiva a Vilanova. I ha estat fotògraf convidat per Tarragona Cultura i ha impartit diversos tallers i xerrades de fotografia amb mòbil a Vilanova d’Escornalbou, Cambrils i Tarragona.

Transitar: Anar de camí, anar de pas per llocs públics.

Anar de camí. Són fotos gairebé sempre relacionades amb allò que està al meu interior. Una imatge que veig fora i que reflecteix un paisatge de dins. Aquell món en el que habito una part del meu temps i m’agrada compartir d’aquesta manera.

Anar de pas per llocs públics. Aquestes fotos tenen a veure amb els meus veïns i veïnes d’espai (i temps). En aquell moment tothom està en el seu cap (o en el seu mòbil), excepte jo, que, a través de la meva càmera, els miro. El seu caminar, el seu estar, el seu deixar-se anar, m’expliquen coses de qui són (i de qui sóc).

 

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi