facebook facebook
Agenda
<Tornar

Inauguració de l'exposició «Ídem» de Ram Giner
Dia: 04/05/2018
Hora: 19.30
Lloc: Sala d'exposicions

La Secció d'Art del CERAP inaugura el divendres 4 de maig, a les 19.30 h, l'exposició «Ídem» del fotògraf Ram Giner. La mostra està està formada per 20 díptics, en el qual l'autor reflecteix en imatges el món com un gran escenari, on els actors anònims representen un paper diferent cada dia de la seva vida.

Aquest paper imaginari suposa la realització d'accions, voluntàries o no, que conformen el cicle de la seva vida. Observades des de la distància, les aparences, elements comuns o les accions realitzades per cada un dels individus, poden tenir similituds amb altres fetes a milers de quilòmetres, en diferents moments i, òbviament, realitzades per diferents persones, sense que els seus protagonistes mai no en siguin conscients. Només la mirada inquieta d'un fotògraf podria relacionar realitats d’espais diversos creant duets gràfics ficticis, plens d'ironia i acompanyant cadascuna de les fotografies d'un text simple, que sovint s'allunya de la lògica més convencional.

Ram Giner (Tarragona, 1955) comença als 12 anys a interessar-se per la fotografia. Poc després comença la seva vida laboral en una entitat financera, sempre en l’àmbit de la tecnologia, fins que l’any 2011 deixa l’entitat. És aleshores quan disposa del temps suficient per dedicar-se a la fotografia i a l’escriptura. Autodidacta i gran observador del seu entorn, està interessat per qualsevol tema fotogràfic però en especial per aquells que comporten una relació humana com poden ser el retrat i la fotografia antropològica, cosa que l’ha portat a viatjar sovint per Àfrica. Sempre inquiet, actualment està desenvolupant diversos projectes fotogràfics personals, dedicant part del seu temps a efectuar tallers de fotografia.

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi