facebook facebook
Agenda
<Tornar

Inauguració de l'exposició «El somni» de Sara Porras
Dia: 07/09/2018
Hora: 19.30
Lloc: Sala d'exposicions

La Secció d'Art del CERAP inaugura el divendres 7 de setembre l'exposició «El somni» de la il·lustradora Sara Porras. En aquesta mostra, l'autora proposa un seguit d'il·lustracions que convidin a sommiar. Imatges personals i les que realitza per als contes que il·lustra.

Sara Porras (Tarragona, 1990) va estudiar a l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona. El seu procés de treball és el d'un tipus d'il·lustració que barreja la tècnica tradicional amb la digital. Entre els seus treballs destaca el que va presentar a l'exposició i al catàleg Illustrators Annual 2016 de la Bologna Children's Book Fair, fira en què va ser premiada pel seu àlbum sense paraules Jaulas. Entre altres projectes, és autora de l'àlbum il·lustrat Hansel, Gretel i la fada xocolatera i del projecte L'hort de l'Estel impulsat per l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

L'exposició es podrà visitar fins al 28 de setembre.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi