facebook facebook
Agenda
<Tornar

CICLE DE CINEMA D'ACCIÓ AL TERRAT - ACTION 70: "Bullitt"
Dia: 11/07/2012
Hora: 22:30
Lloc: Terrat del CERAP

El CERAP organitza un Cicle de cinema d'acció dels anys setanta, al terrat de la Seu social: "ACTION 70", cada dimecres de juliol a les 22:30.

Aquest dimecres 11 de juliol, presentem Bullitt, de Peter Yates (1968, 113 min), Després de testimoniar en contra dels seus antics companys (un grup de mafiosos de Chicago), Johnny Ross requereix la protecció del lloctinent de policia Frank Bullitt. Walter Chalmers, membre del Subcomitè Contra el Crim Organitzat de San Francisco, creu que la confessió de Ross pot reportar beneficis per a la seva carrera política.

A més de ser un excel·lent thriller d'acció, Bullitt conté una de les millors persecucions de cotxes de la història del cinema, gràcies a una prodigiosa seqüència de gairebé deu minuts, que transcorre pels característics carrers de San Francisco i la seva badia. Va ser reconeguda amb un merescut Oscar al millor muntatge.

Us hi esperem!Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi