facebook facebook
Agenda
<Tornar

Inauguració de l'exposició «Oblit» de Rubén Perdomo
Dia: 05/10/2018
Hora: 19.30
Lloc: Sala d'exposicions del CERAP

La Secció d'Art del CERAP inaugura divendres 5 d'octubre, a les 19.30 h, l'exposició de fotografia «Oblit» de Rubén Perdomo.

Aquest projecte és una mirada personal de l'«herència» d'alguns espais del nostre entorn que han caigut en l'oblit. Imatges de la perifèria de les ciutats de Tarragona i Reus. Una recerca d'espais que reflecteix un clar interès per l'arquitectura i la natura i com ambdós interactuen seguint el camí ineludible del pas del temps, que modela l'anatomia del paisatge.«Oblit» activa la consciència de la memòria col·lectiva de la diversitat del nostre territori. El projecte no és tan sols fotografia documental de la degradació dels espais construïts per l'home, sinó que també reflecteix la transformació de l'espai al llarg del temps, evidenciant que «això ha estat», unint present i passat.

Rubén Perdomo va néixer a Santa Cruz de Tenerife el 1968. Actualment resideix a Tarragona. Diplomat en imatge i so, es dedica a la fotografia d'autor des de fa dos anys. De formació autodidacta combina l'activitat fotogràfica amb el món audiovisual. Als 10 anys es trasllada a Barcelona. El seu interès per la fotografia comença als 15 anys. Amb una Konica TC del seu pare i una ampliadora del seu avi, instal·la un laboratori en una petita habitació. Als 19 anys comença a treballar en el món audiovisual centrant-se principalment en el vídeo, cine i disseny gràfic donant servei com a freelance a diferents cadenes de televisió i productores de reconegut prestigi a Barcelona i Madrid, i també treballant com a director de fotografia en publicitat. Durant aquests anys la fotografia queda en segon terme, fins al dia d'avui. L’any 2011 torna a mirar a través de l'objectiu de la càmera i comença a captar instantànies que aviat definiran el seu estil i personalitat.
La seva formació en el camp de la fotografia és el resultat de la investigació i observació del treball dels clàssics. L'any 2012 realitza la seva primera exposició individual «Zones». El mateix any presenta «In situ» i posteriorment «Empremtes» (2013). La barreja d'abandonament i decadència de certs espais urbans és un dels temes principals de la seva obra, així com el paisatge urbà i el retrat, sempre des d'un manifest interès per l'aspecte humà i social, buscant la realitat que s'amaga darrere les formes. Ha treballat com a fotògraf de premsa i publicitat.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi