facebook facebook
Agenda
<Tornar

ANUL·LAT Sortida de raquetes de neu al Ripollès
Dia: 24/03/2018
Hora: 09.00
Lloc: CERAP

El cap de setmana del 24 i 25 de març anirem a gaudir de la muntanya i de la neu a la comarca del Ripollès, molt a prop de l'estació d'esquí de Vallter 2000. Ens allotjarem al refugi de Coma de Vaca (1.995 m), on hi ha gran diversitat de rutes tant a l’hivern com a l’estiu.

L’hora de sortida de Riudoms serà el dissabte a les 9 del matí amb màxima puntualitat, per tal de poder arribar amb temps a l'estació de Vallter 2000, on deixarem els cotxes. Un cop haguem dinat, agafarem les raquetes de neu i començarem la ruta d'aproximació cap al Refugi. La ruta d'aproximació dura unes tres hores i surt des de la mateixa estació d'esquí.

La idea principal del diumenge és la d'aixecar-nos ben aviat i tot seguit després d'esmorzar fer algun cim amb les raquetes de neu, molt probablement el Balandrau (2585 m). Com que l'excursió del diumenge serà de llarga durada portarem alguna cosa per menjar durant la ruta. Hi ha la possibilitat d'adquirir el picnic al refugi.

Per a l’estada al refugi cal portar sac de dormir (llençols i/o coixinera per qui ho vulgui) i tovallola. El preu de la sortida inclou l’allotjament MP+lloguer raquetes. Qui ja disposi de raquetes de neu es restarà l'import del lloguer d'aquest al preu de sota.

Preu sortida socis CERAP (federats FEEC): 61€

Preu sortida socis CERAP (no deferats FEEC): 68€ 

Preu sortida no socis CERAP (federats FEEC): 65€

Preu sortida no socis CERAP (no deferats FEEC): 72€

Preu picnic: 11€

Cal que confirmeu la vostra assistència com a molt tard el dimarts 20 de març, ja que hem de fer les reserves del refugi i les raquetes.

Us recordem que tots aquells que no tingueu el Carnet FEEC 2018 haureu de tramitar una assegurança temporal per poder participar en la sortida. Us heu d'adreçar a la nostra entitat: avinguda de Pau Casals, 84 (de dilluns a divendres, des de la 5 de la tarda a les 9 del vespre).

Tot i que la excursions planificades no són d'extrema dificultat sí que recomanem un bon estat de forma dels participants i una certa experiència a la muntanya amb condicions hivernals.

 Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi