facebook facebook
Agenda
<Tornar

Flama del Canigó, Sopar Popular i Foguera de Sant Joan
Dia: 23/06/2018
Hora: 18.00
Lloc: Plaça de l'Església

La Colla de Diables de Riudoms organitza el 23 de juny diverses activitats amb motiu de la revetlla de Sant Joan, incloent la preparació i l'encesa de la foguera, anar a buscar la flama del Canigó i realitzar una carretillada a la mitjanit.

18.00 h: Concentració de la Flama del Canigó a la plaça de l'Església. Concentració i identificació de tots els vehicles participants a la rua amb el cartell oficial. Repartiment de tots els participants als vehicles: timbalers, corredors i acompanyants. Preparació de les torxes per portar el foc i de l'avituallament per als corredors. Fòrum explicatiu conjunt per a tots els participants.

18.30 h: sortida cap a Reus.

19.00 h: recollida de la Flama del Canigó a la plaça de la Llibertat. Foto conjunta del grup. Actuació dels timbalers. Recollida de la flama i del missatge de foc. Inici del trasllat. Recorregut: avinguda de Prat de la Riba-passeig de Sunyer-plaça de les Oques-passeig de Prim-camí de Riudoms-avinguda de Riudoms. A la rotonda de la variant se seguirà per la carretera T-310.

19.30 h: comitiva de la Flama del Canigó. Cursa de relleus amb tots els corredors que formen la comitiva. 

20.00 h: arribada i cercavila de la Flama del Canigó. Entrada de la comitiva recorrent l'avinguda de Reus fins a la plaça de l'Arbre. Inici de la cercavila amb els timbalers, els corredors, la flama i els acompanyants. Cercavila pels carrers del centre de la vila fins arribar a la plaça: raval de Sant Francesc-carrer Major-carrer de Gaudí-plaça Petita-plaça de l'Església.

20.30 h: bateig de foc, tabalada i carretillada.

22.00 h: sopar popular de Sant Joan. Pica-pica, amanida catalaa, pollastre rostit al cava, gelat, coca de Sant Joan, aigua, pa, vi, cava i cafè (menú adult); i amanida, llonganissa i gelat (menú infantil). Inscripcions: Ca la Borrassa. Preu del menú adult: 15 euros (a partir del dia 20, 20 euros). Preu del menú infantil: 6 euros. Tots els productes són del comerç local.

00.00h: foguera de Sant Joan. Actuació de la Colla de Diablons, bateig dels nous membres, lectura del missatge de foc i encesa de la foguera. Tot seguit, ball de rebella amb Zamadj.

Ho organitzen: CERAP / Casal Popular La Calderera. Hi col·labora: Amics de Riudoms.Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi