facebook facebook
Agenda
<Tornar

Inauguració de l'exposició «Orígens» d'Enric Punsola
Dia: 01/06/2018
Hora: 20.30
Lloc: Sala d'exposicions del CERAP

La Secció d'Art del CERAP inaugura, divendres 1 de juny, a les 20.30 h, l'exposició «Orígens» d'Enric Punsola. L'artista de Vilassar de Mar busca, en la seva obra, noves vies d'expressió mitjançant vells materials, antigues tècniques i tradicions, però potser poc corrents en l'àmbit artístic. Així, per exemple, introdueix la pólvora com a estri d'escriptura per realitzar un procés creatiu, experimental i d'investigació en la representació gràfica. Els elements gràfics resultants es relacionen amb tot un món conceptual carregat de simbologia universal, de cultura i tradició popular.

Enric Punsola (Vilassar de Mar, 1978) és graduat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i especialitzat en gravat calcogràfic. Actualment treballa com a gravador i estampador. Col·laboro de forma habitual amb el teatre amateur Sala Cabanyes de Mataró com a actor, dissenyador gràfic, tècnic i escenógraf. També forma part del grup musical mataroní La Coixinera Companyia de Saraus com a baixista i dissenyador gràfic.

www.enricpunsola.com
http://www.capgros.com/cultura/exposicions/enric-punsola-polvora-per-tornar-als-origens-a-l-espai-capgros_714035_102.htmlAvis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi