facebook facebook
Agenda
<Tornar

ANUL·LADA la Sortida a Farena i Capafonts
Dia: 19/08/2012
Hora: 08:00
Lloc: Sortida des del CERAP

La Secció de Muntanya del CERAP ha decidit anul·lar la seva sortida mensual, prevista per aquest pròxim diumenge 19 d'agost a Farena i Capafonts, degut a la prohibició d’accés al medi natural que s’ha fet per part del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, tant de l’accés motoritzat com de l’accés a peu a la zona per on teníem previst passar.

Des de l’organització lamentem haver d’anul·lar la sortida mensual, però creiem que és un acte de responsabilitat envers el nostre medi natural, la prohibició establerta i la seguretat dels participants. 

Tot i això, per compensar l'absència de sortides en aquest mes d'agost, la Secció de Muntanya del CERAP realitzarà (si és possible) la mateixa sortida a Farena i Capafonts el diumenge 9 de setembre, sense perjudici de la sortida mensual de setembre que es realitzarà (si també és possible) diumenge 23 de setembre. Us n'informarem més endavant.

Perdoneu novament aquesta anul·lació, però creiem que és la decisió més responsable que podem adoptar. 

Salutacions cordials,

Joan Francesc Mestre – Secció de Muntanya del CERAPAvis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi