facebook facebook
Agenda
<Tornar

Bases del concurs del logotip dels 40 anys del CERAP
Dia: 01/08/2018

El Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar convoca un concurs per escollir el logotip que serà la imatge del 40è aniversari de l'entitat, que s'escaurà del desembre de 2018 al desembre del 2019. Aquest logotip serà utilitzat en totes aquelles activitats, actes, accions, campanyes, programes, publicacions, elements de difusió, promoció i publicitat que es realitzin per commemorar el 40è aniversari del CERAP.

1. DESTINATARIS:               

S'hi poden presentar totes les persones interessades que resideixen en l'àmbit geogràfic del Camp.

2. PROPOSTES:               

• Se n'acceptaran dues per participant.

• Els treballs hauran de destacar el logotip de l'entitat, del qual es pot fer una proposta d'actualització, així com l'afegitó «40 anys» perquè en resulti un lema final que digui: CERAP, 40 ANYS.

• Els serveis administratius del CERAP lliuraran a les persones interessades el logotip vigent amb el format adequat, així com la informació complementària que precisin.

3. CRITERIS DE VALORACIÓ DE LES PROPOSTES: 

• Originalitat i creativitat
• Qualitat tècnica i artística
• Ser soci de l'entitat
 
4. PRESENTACIÓ DE LES PROPOSTES: 

• La data límit per lliurar les propostes és el dilluns 15 d'octubre de 2018 a les 21.00 h. S'han de fer arribar al CERAP, avinguda de Pau Casals, 84. 43330 Riudoms.
• Cada proposta s'haurà de presentar en suport digital (llapis UBS) en versió JPG, TIFF o similar, i en versió impresa amb una bona resolució sobre paper ploma. També s'admetrà tota aquella documentació que es consideri oportuna relativa a l'explicació de la proposta.
• Les propostes es presentaran en un sobre tancat, el qual haurà de contenir  un altre sobre tancat amb les dades identificatives del seu autor/a (nom, adreça, telèfon i correu electrònic). En l'exterior dels 2 sobres haurà de figurar el pseudònim del concursant.
 
5. JURAT: 
El jurat estarà format pels membres de l'actual Junta Directiva del CERAP, així com dues persones més relacionades amb el món del disseny i les arts.
 
6. PREMI: 
El concurs té una dotació de 100 €, la publicació a tots els mitjans de difusió de l'entitat del nom de la persona guanyadora i el lliurament del premi i reconeixement en un acte públic de l'entitat a tal efecte.

 

 


Bases del concurs logotip CERAP

Avis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi