facebook facebook
Agenda
<Tornar

Roda d'Art: exposició d'Aleix Antillach-LEIX
Dia: 01/02/2019
Hora: 19.30 h
Lloc: Sala d'exposicions del CERAP

El circuit Roda d’Art, que impulsen un grup de Centres i Instituts d'Estudis del Camp de Tarragona, presenta l'exposició «ReOrganiTzitats» d'Aleix Antillach-LEIX.

«ReOrganiTzitats» és una col·lecció de peces que exploren i juguen amb els punts de confluència entre l'organicitat i l'organització, peces sortides de processos de transformació, que en segona derivada i a través de mecanismes de memòria poètica s'empoderen d'una nova ànima. Cabirons de fusta terminals, cables i perfils metàl·lics abandonats són els protagonistes principals d'aquesta transformació expansiva que ressona amb l'organicitat perduda, a través del canvi d'ordre i la recerca de l'espai interior.

Aleix Antillach- LEIX (Tarragona, 1977) és arquitecte i artista transdisciplinari.
La seva experiència creativa abraça des dels grans edificis o el disseny d'espais públics, fins a petites escultures, passant pel videoart, el dibuix o les instal·lacions, versions totes elles d'una mateixa cosa a les que li agrada anomenar peces. El seu treball hereta el diàleg arquitectònic entre tècnica, sensibilitat i cultura, i el porta al camp de la contemplació i les natures.
Els darrers anys s'ha dedicat a explorar els papers de l'auca, i a banda d'airejar la seva obra personal actua d'agitador cultural des del Convent de les Arts d'Alcover.

www.leix.orgAvis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi