facebook facebook
Agenda
<Tornar

Espectacle audiovisual: Quartet imaginari
Dia: 21/09/2012
Hora: 22:00
Lloc: Terrat del CERAP

"Quartet imaginari" és una proposta de l'equip format per Xavier Macaya (Música), Mariona Roigé i Christophe Sion (Visuals), David Sales (Il·luminació) i Maria Roig (Producció), on es fusiona música, teatre i art digital.

Un músic (protagonista i únic actor escènic) ens porta dins del seu món personal i artístic, el qual després d’una llarga trajectòria de dedicació a la música, emprèn un viatge arreu del món, al record del seu bagatge personal i professional. Fa una revisió del món on viu, del que l’envolta, del que ha viscut, d’ell mateix i de la seva música. Crea a l’escenari un espai musical on els seus pensaments cobren vida mitjançant la música, les imatges evocadores del record projectades en una pantalla al fons com si poguéssim entrar en la seva ment i una veu en off. Virtuós dels instruments que toca aconsegueix transportar al públic a un viatge personal... amb un final plenament energètic i ple de llum com a bon souvenir d’un valerós viatge.

ENTRADA LLIUREAvis legal CERAP Avgda. de Pau Casals, 84 - 43330 Riudoms - cerap@cerap.cat - Tel. 977 768 060 com arribar-hi